Szállítási információk

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Honvilág weboldal kifejezetten csak közvetítést lát el a a vevő és a webshopok között. A kiszállítás mindig az adott webshop szállítási előírásaitól függ. Ezek valódiságáért a Honvilág nem vállal felelősséget.

Személyes átvétel

A legtöbb esetben van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére a webshopok helyszíni boltjaiban. A termék megrendelése után e-mailben és SMS-ben is fognak értesíteni, amikor az elkészült megrendelés átvehető.

Az üzletek nyitva tartásáról kérjük, hogy tájékozodjál  az adott webshop oldalán.

Kiszállítás futárszolgálattal

A csomagod az adott webshop szerződött futárszolgálatához kerül, ők kézbesítik majd a következő napokban. A szállítási időről kérjük, hogy tájékozodjál  az adott webshop oldalán. A csomagod érkezéséről a legtöbb esetben előzetesen e-mailben értesítést küld a futárszolgálat is. Utóbbiban találod a csomagod számát, mellyel nyomon követheted státuszát, illetve hogy mikorra várhatod a futár érkezését.

Amennyiben arról értesültél, hogy a csomagod már a futárszolgálatnál van, úgy a szállítással kapcsolatban velük tudsz egyeztetni. Ehhez minden esetben szükség van a csomagszámodra, mert azzal tudják beazonosítani a küldeményt.

A szállítással kapcsolatos speciális igényeidet a boltoknak is jelezheted a megrendelés folyamán a megjegyzés rovatban. Hétvégi, vagy aznapi szállításra nincsen lehetőség.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási költség a webshopoktól, a rendelés összegétől, illetve a fizetési módtól függően változhat. A kiszállítási árakról kérjük, hogy tájékozodjál  az adott webshop oldalán.