Magunkról

Mottónk

Mert velünk öröm az ajándékozás.

 

Az oldalunkról

Az oldalunkon keresztül ajándéktárgyakat, ruhákat és üdüléseket lehet vásárolni a kiválasztott áruházakból, webshopokból. A Honvilág több céggel is partneri szerződésben áll, de kifejezetten csak közvetítői funkciót látunk el az eladó és a vásárló között. A termék megtekintőjét mindig a kiválasztott áruházba irányítjuk, és a vevő ott tudja megvásárolni a kívánt terméket.  Ebből adódóan, a termékek ára semmilyen esetben sem változik meg. Az üdülések foglalása, és az esetleges programokra való jegyvásárlás szintén ezen az elven működik.

 

Céljaink

A jövőben szeretnénk az oldalunkon az akciós termékekre hangsúlyt fektetni, és a legnagyobb áruházak akcióit, kedvezményeit közzétenni, eljuttatni az emberek számára. Távolabbi célunk pedig, minél több céggel szerződést kötni, ez által tovább szélesíteni az oldalunkon ajánlott termékeket palettáját.

 

Költségeink

Az oldalnak természetesen fenntartási költségei is vannak. Ha szeretnéd bármilyen módon támogatni az oldalunkat, hogy a távolabbi céljaink megvalósuljanak, és minél több terméket tudjunk ajánlani a magyar emberek részére, akkor keress meg minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Email: ajanlatok@honvilag.hu

Mobil: 06 20 263 7538

 

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, így érdemes gyakran visszanézni hozzánk, mert nálunk mindig találsz valami újat.

Köszönjük, hogy meglátogattad a honlapunkat, kérjük, gyere vissza máskor is. Ha pedig tetszett, ajánlj minket az ismerőseidnek is!

Honvilág szerkesztősége