Magunkról

Mottónk

Az élet elég rövid ahhoz, hogy mindig csak álmodozz az élményekről. Váltsd végre valóra az álmaidat, és éld át az élményeket! Mi segítünk.

 

Az oldalunk

A honvilág egy független, politikamentes magyar oldal, amely szeretne hozzájárulni a határainkon belül, és az azon túl élő magyarok kulturális és szabadidős életéhez. Az oldalunkon  található programokra, rendezvényekre jegyeket és belépőket lehet vásárolni. A Honvilág több céggel is partneri szerződésben áll, ahol az oldalunkon keresztül ajándéktárgyakat, ruhákat és üdüléseket is lehet vásárolni.

 

Céljaink

A jövőben szeretnénk minél több hazai és külföldi megrendezendő eseményről hírt adni, ami segít hozzájárulni a magyar emberek szórakozásához és szabadidős tevékenységéhez. Magyarországon fellépő külföldi művészekről, megjelent művekről, valamint külföldön fellépő magyar előadókról és ott megjelent magyar szerzeményekről is lesznek hírek az oldalon. Ezen felül igyekszünk újdonságokról, akciós ajánlatokról valamint vásárlási lehetőségekről is beszámolni, melyek valamilyen szinten hozzá tudnak járulni a magyar emberek hétköznapi életéhez. Szeretnénk, ha az oldal tudatosítaná a magyar emberekben, hogy mennyire fontos egy nemzet életben a kultúra, a szórakozás, a kikapcsolódás és a pihenés, hisz ezek azok a dolgok, melyek össze tudják kapcsolni a magyarságot, éljenek akár az anyaországban, akár a többi magyarlakta területen, vagy akár más országba települt magyarokról legyen is szó. Próbálunk ezért minden korosztálynak megfelelő ajánlatokat közzétenni, és természetesen nem maradhat ki a jókedv és a vidámság sem az oldalról.

A fő célpontunk tehát a kulturális művekről, rendezvényekről és kikapcsolódási lehetőségekről való tájékoztatás, továbbá ezekkel kapcsolatos vásárlások megkönnyítése.

 

Távolabbi célok

Minél több ember számára megtalálni a neki kedvező programot, ajándékot vagy akciós üdülést.

 

Költségeink

Az oldalnak természetesen fenntartási költségei is vannak. Ha szeretnéd bármilyen módon támogatni az oldalunkat, hogy a távolabbi céljaink megvalósuljanak, akkor keress meg minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Email: ajanlatok@honvilag.hu

Mobil: 06 20 263 7538

 

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, így érdemes gyakran visszanézni hozzánk, mert nálunk mindig találsz valami újat.

Köszönjük, hogy meglátogattad a honlapunkat, kérjük, gyere vissza máskor is. Ha pedig tetszett, ajánlj minket az ismerőseidnek is!

Honvilág szerkesztősége