Hooligans

Hooligans

vendégek:

Kasza Tibi

TNT

Helyszín: Generali Aréna, Miskolc

Dátum: 2019. november 16.

Kapunyitás: 17 óra

Koncert kezdete: 18 óra


További ajánlatok Miskolc és környékén

Sok kedvezménykupon jár ajándékba Miskolc és környékére, ha itt foglalsz szállást!

Dínók Földjén Kiállítás

Családok és dínó kedvelők számára kihagyhatatlan program a Dínók Földjén Mezozooikum. Miskolc egyik legkedveltebb kiállítása lett rövid idő alatt, ahol 185 millió éves időutazásban vehetnek részt kicsik és nagyok egyaránt. Rengeteg kaland, megannyi érdekes információ vár mindenkire, ahonnan nem szívesen távozunk.
A Jurassic Park szerelmeseinek pedig már a múzeum bejáratánál garantált lesz a libabőr.

Ráadásul még egy mentőcsapat tagja is lehetsz! Részletek a múzeumban!Foglalok a kuponokért

Elérhetőség:

Cím: 3529 Miskolc, Görgey Artúr utca 28
Tel: +36 46 555 397
Email: info@pannontenger.hu


Nyitvatartás:

Minden nap: 9:00-17:00
Hétfő: Zárva

Kedvezmények és Árak

10% A kiállításra szóló belépőjegyek árából, ha itt foglalsz szállást
Felnőtt belépőjegy (tartalmazza a Pannon-tenger Kiállítóépület többi kiállítását is)
2 800 Ft
Diák, nyugdíjas belépőjegy (tartalmazza a Pannon-tenger Kiállítóépület többi kiállítását is)
1 400 Ft
Családi belépőjegy (tartalmazza a Pannon-tenger Kiállítóépület többi kiállítását is)
6 000 Ft


Az adatok csak tájékoztató jellegűek, azok valóságáért a Honvilág nem vállal felelősséget.

Diósgyőri Vár

A Diósgyőri vár Nagy Lajos király korában élte virágkorát, utána a mindenkori királynék jegyajándéka és uradalma lett. Így volt ez egészen az 1526-ig, amikor az utolsó tulajdonosa Habsburg Mária, a mohácsi csata – és szeretett férje elvesztése után, elhagyta az országot.

A 2014-ben befejezett vár-rekonstrukció során a királyoknak és királynéknak is méltó emléket állító kiállítások, termek, enteriőrök kerültek kialakításra. Ha a falak beszélni tudnának, elmondhatnák az itt zajlott igaz szerelmek meséit, például I. Lajos és felesége Erzsébet királyné éveken át tartó, gyermektelen házasságának, majd a hosszú várakozást követő csodának történetét, vagy II. Lajos és Habsburg Mária aranyszívének legendáját. Helyettük a vár népe – udvarhölgyek és lovagok – kísérik végig látogatóinkat, és izgalmas történetekkel mutatják be a középkor eseményeit és az emberi sorsokat, amelyek a várhoz kötődnek.

A tárlatvezetésen felül egyénileg megtekinthető termekkel is várjuk vendégeinket, amelyekben interaktív táblákon található érdekes játékok és kérdések segítenek kicsiknek és nagyoknak, hogy még jobban megismerjék a középkori vár és uradalom életét. A kisebbek kedvence a vár történetét bemutató, 15 perces körpanorámás-animációs vetítés, amely a Rondellában került kialakításra. A hely egyedi adottságainak kihasználásával egy különleges, lélegzetelállító élményben lehet része az ide betérő látogatóknak.

Az észak-nyugati toronyból, amelynek tetejére van lehetőség kimenni, csodálatos panoráma tárul a fáradságot nem sajnáló látogatók szeme elé. Az északi és keleti oldalon a kiépült városi hangulat, a déli és nyugati oldalon a Bükk erdőségei és domboldalai mutatnak izgalmas, eltérő képet a vár környékéről. A felújított vár belső terei lehetőséget adtak új szolgáltatások biztosítására. A Lovagterem esküvők, konferenciák, díszvacsorák megvalósítására alkalmas, a kápolna misék és egyházi szertartások helyszíne, a Borozó középkori vacsorákat, születésnapokat és céges rendezvényeket tud fogadni. A hozzánk érkező csoportokat, előzetes egyeztetést követően, kincskereső és csapatépítő játékkal, valamint középkori tematikájú foglalkozásokkal várjuk.

A 2015. május 20-án, a vár szomszédságában átadott Lovagi Tornák Tere egyedi helyszíne a középkori rendezvények elválaszthatatlan részét képező lovagi bemutatóknak és tornáknak, valamint díjlovagló és díjugrató versenyeknek, koncerteknek és színházi előadásoknak.

Foglalok a kuponokért

Elérhetőség:

Cím: 3531 Miskolc, Vár utca 24
Tel: +36 20 779 9144
Email: info@diosgyorivar.hu

Nyitvatartás:

Minden nap: 9:00-18:00

Kedvezmények és Árak

15% Tárlatvezetést is tartalmazó várbelépőből (felnőtt, diák, nyugdíjas), ha itt foglalsz szállást
Felnőtt belépőjegy (Tárlatvezetésre is jogosít)
1 500 Ft
Gyermek, diák, nyugdíjas belépőjegy (Tárlatvezetésre is jogosít)
1 200 Ft
50 %- os felnőtt belépőjegy (18-26 év között vehető igénybe, személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával. Azon felnőttek is igénybe vehetik, akik legalább két gyermeket kísérnek (legfeljebb két felnőtt). Nem jogosít tárlatvezetésre. Amennyiben jelmezes tárlatvezetést szeretne igénybe venni, válassza az általános felnőtt belépőjegytípust)
750 Ft
50 %- os gyermek, diák, nyugdíjas belépőjegy (6-18 év között, valamint 62-70 év között vehető igénybe, személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával. Azon felnőttek is igénybe vehetik, akik legalább két gyermeket kísérnek (legfeljebb két felnőtt). Nem jogosít tárlatvezetésre. Amennyiben jelmezes tárlatvezetést szeretne igénybe venni, válassza az általános felnőtt belépőjegytípust)
600 Ft


Az adatok csak tájékoztató jellegűek, azok valóságáért a Honvilág nem vállal felelősséget.

Postakürt Galéria

A Magyar Posta Zrt. Miskolci Igazgatóságának 4. emeletén nyílt meg 1998-ban a Miskolc és környékének postatörténetét bemutató állandó kiállítás. Több mint 200 év történeti dokumentumai, okmányok, térképek, tárgyak, és egy 20. század eleji postahivatal berendezése segít megismerni az észak-magyarországi postaszolgálatot. A helyi érdekességek mellett beépültek a kiállításba az igazgatóság területén lévő posták munkatársaitól beérkezett régiségek, fényképek, írások, felszerelési tárgyak és munkaeszközök  is.

Foglalok a kuponokért

Elérhetőség:

Cím: 3525 Miskolc, Kazinczy utca 16.
Tel: +36 20 979 5487
Email: info@postamuzeum.hu


Nyitvatartás:

Mindig elérhető

Kedvezmények és Árak

20% A teljes árú felnőtt belépőjegy árából, ha itt foglalsz szállást
Felnőtt belépőjegy
600 Ft
Diák, nyugdíjas belépőjegy
300 Ft
Családi belépőjegy
1 500 Ft


Az adatok csak tájékoztató jellegűek, azok valóságáért a Honvilág nem vállal felelősséget.

Sok kedvezménykupon jár ajándékba Miskolc és környékére, ha itt foglalsz szállást!

 
Kupon nélküli akciós ajánlatok
 

Booking.com Booking.com

Térképes keresés

Booking.com