Buborék háború a Mátrában

Négy évszakos hadjárat a csapatért! – Az új csapatépítési tematika egy játékos,látszólag vicces, ugyanakkor nagyon komoly stratégiai gondolkodást igénylő projekt. A 60-90 perces menetek során a játékosoknak különleges körülmények között kell odafigyelni társaikra és megállniuk helyüket. A buborék, amelyet a játékosok magukra öltenek, megakadályozza a közvetlen kommunikációt. A verbális kommunikáció helyét a gesztusok, a metanyelv veszi át. Hogyan közvetíthető az információ úgy, hogy nem a beszéd a legfontosabb közlési mód? Hogyan tudnak a csapattagok egyszerre saját magukra, csapattársaikra, az ellenfélre és a végrehajtandó feladatra is figyelni a különleges körülmények között?

Kizárólag csoportoknak szervezzük.

1. Adj, kiráky, katonát!
Az Adj király katonát klasszikus játék ötletére épített játékban kézfogás nélkül kell zárni a falat, hogy az ellenfél ne tudjon áttörni rajta.

2. Légvár, vagy buborék?
Az ügyességre építő játékban, hamar kiderül ki az, aki csak a levegőbe beszél, aki légvárat épít, de nem tud megfelelni a csapatkövetelményeknek. A komolyság itt nem tényező. A csapattagok bukfencet, agy fejen állást kell, hogy bemutassanak. A légvárépítők büntető feladatokat hajtanak végre. Megmutathatják, hogyan megy a bukfenc, vagy a tigrisugrás!

3. Buborék bowling
Az ellenfél csapata feláll, mint a bábuk, a másik csapatnak van két „gurítása” (meghatározott távolságról, meghatározott sávban közéjük fut). Hányat borít fel? Tarol? Nem csak az erő, a taktika is számít!

4. Bubi buborék
Ebben a játékban kiderül, ki lesz a Joker a csapatban. A szumo bajnokságot imitáló játékban minden csapat meghatározott számú tagot delegál, akik összemérik erejüket. Az győz, aki felülkerekedik. Győzelmével ő lesz a csapat aduásza!

A program indulási helye és időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1.
09.00-17.00 óra között, előre egyeztetett időpontban.
Programidő: 2 óra
Nehézségi szint: 2.- kezdő
Létszám: 8-30 fő
Korhatár: 8-99 év


További ajánlatok Mátrafüred és környékén

Sok kedvezménykupon jár ajándékba Mátrafüred és környékére, ha itt foglalsz szállást!

High-Tech Sportok Bázisa

A Mátrafüred központjában található High-Tech Sportok Bázisa aktív kikapcsolódást kínál az év minden napján párok, családok, cégek számára. Az országos viszonylatban is egyedi szolgáltatásokat nyújtó üzletben kerékpárkölcsönző, szerviz, túraközpont és tourinform várja a látogatókat, valamint innen indulnak a vezetett speciális túrák is: Terepsegway, Ranger, Elektromos quad, Mountaincart, Monsterroller, Monsterbike, Hill-dog, Cross country stb.

A magánvendégek mind a 4 évszakban, közel 50 féle program közül tudnak választani kedvük szerint, melyek megtekinthetők a  High-Tech Sportok Bázisa honlapján.

A bázis saját étteremmel rendelkezik: 4 Évszak – Palóc Bistorant.
A High-Tech Sportok bázisai országszerte 4 bázison, több mint 300 féle csapatépítő és tréningprogrammal várja a cégeket, nagyobb csoportokat, akár 5000 főig. 

Bázisaink: Mátrafüred, Normafa, Balatonfüred, Hévíz


Foglalok a kuponokért

Elérhetőség: 

Cím: 3232 Mátrafüred, Parádi út 8.
Tel: +36 20 449 4444
Email: info@hsb.hu

 

Nyitvatartás:

Minden nap: 9:00-17:00

Kedvezmények és Árak

10% Minden szolgáltatás árából, ha itt foglalsz szállást
 

Az adatok csak tájékoztató jellegűek, azok valóságáért a Honvilág nem vállal felelősséget.

Palóc Néprajzi Magángyűjtemény és Babakiállítás

A Palóc Népművészeti Kiállítás a déli-Mátra egyedüli kulturális látnivalója. A kiállításon megtekinthetők a magyar történelmi viseletek babákon ( kb. 70 cm) az 1100-1900 közötti időkből. Azonkívül a másik babasorozat bemutatja a különböző palóc települések viseleteit állapottól és ünnepnaptól függően. Látható még egy polgári életet bemutató kiállítás is az 1900-1950 –es évekből. Szintén megtekinthető egy falvédő kiállítás már a néprajzi anyagból. A kiállítás másik nagy egysége a gyűjtött eredeti palóc textilkiállítás. Itt láthatók eredeti méretben viseletek az 1900-as évek környékéről. Főkötőgyűjtemény, tisztaszoba részlet menyasszonyi vetett ággyal, tulipántos ládával. Megtekinthető a régi paraszti élet kellékei, kenderfeldolgozás, szövés, konyha, mindennapi élet, stb. A kiállítás igény szerinti tárlatvezetéssel fogadja a látogatókat.

Foglalok a kuponokért

Elérhetőség: 

Cím: 3232 Mátrafüred, Pálosvörösmarti út 2
Tel: +36 30 913 4987
Email: info@palocbabak.hu

 

Nyitvatartás:

Minden nap: 10:00-17:00

Kedvezmények és Árak

10% Minden szolgáltatás árából, ha itt foglalsz szállást


Teljes árú belépőjegy
600 Ft
Kedvezményes belépőjegy
400 Ft
 

Az adatok csak tájékoztató jellegűek, azok valóságáért a Honvilág nem vállal felelősséget.

Sok kedvezménykupon jár ajándékba Mátrafüred és környékére, ha itt foglalsz szállást!

 

Kupon nélküli akciós ajánlatok

Booking.com

Térképes kereső

Booking.com

Sok kedvezménykupon jár ajándékba Mátrafüred és környékére, ha itt foglalsz szállást!

Benevár Étterem

A Mátra szívében, Gyöngyöstől 6 km-re fekszik a több évtizedes hagyományokkal rendelkező Benevár étterem. A vendéglő egész évben várja kedves Vendégeit házias konyhájával, finom ízeivel, udvarias kiszolgálással és szolid áraival.

Éttermünkben a következő étkezési utalványokat tudjuk elfogadni:
Szépkártya (Étkezési), Erzésbet utalvány, Sodexho


Foglalok a kuponokért

Elérhetőség: 

Cím: 3232 Mátrafüred, Parádi út 10.
Tel: +36 37 320 261
Email: info@benevaretterem.hu

 

Nyitvatartás:

Minden nap: 10:00-21:00

Kedvezmények és Árak

10% A számla végösszegéből, ha itt foglalsz szállást
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H

Az adatok csak tájékoztató jellegűek, azok valóságáért a Honvilág nem vállal felelősséget.