Általános felhasználói feltételek és Adatvédelmi szabályzat

Előszó

Jelen feltételek határozzák a www.honvilag.hu weboldal üzemeltetői és Weblapot használó természetes személyek (Felhasználók) között a Weblap felhasználása során keletkező jogokat és kötelezettségeket. A honlapon való böngészés során a felhasználó elfogadja az általános felhasználói feltételeket, valamint az Adatvédelmi szabályzatot mindenféle korlátozások és minősítések nélkül.

A honlap tulajdonosa

Ez a weboldal nevével, logóival, tartalmával együtt a Honvilág tulajdona, kizárólag ő rendelkezik a szerzői és moderátori joggal az oldalon közzétett információk felett.

Tilos az oldalon megjeleníteni a hozzászólásokban mindenféle faji megkülönböztető, fenyegető, hamis, jogtalan, lázító, megalázó, politikai rágalmazó, pornográf, vagy bármilyen olyan tartalmat, ami törvénysértést eredményez, vagy bűncselekmény tárgyát képezheti. A Honvilág szerkesztőségének jogában áll az ilyenféle hozzászólásokat és megjelenítéseket eltávolítani, és ha szükséges, a hatóságoknál megtenni a megfelelő intézkedéseket.

A webhely tartalmának felhasználása

Az oldalon található cikkek minden esetben csak tájékoztatásul szolgálnak.

A weboldalon található cikkek, információk előzetes engedéllyel és a forrás eredetiségének megjelölésével felhasználhatóak, továbbadhatóak. A honlap cikkeit saját szerzeményként publikálni tilos! A Honvilág szerkesztősége nem vállal felelősséget az oldal tartalmának nem rendeltetésszerű, vagy engedély nélküli használatáért.

 

Személyi adatok védelme

Amennyiben bárki ezen weboldalon keresztül, vagy bármilyen más módon személyes jellegű információt, adatot, (név, cím, e-mail cím, telefonszám, bankszámlaszám stb.) oszt meg velünk, azt szigorúan bizalmasan, és a törvény által előírt módon kezeljük. Az adatokért teljes körű felelősséget vállalunk, és azokat semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki sem harmadik félnek, sem más személyeknek.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot. Ezek a webhelyek  adatot gyűjthetnek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használhatnak, figyelhetik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

 

Harmadik fél által üzemeltetett oldalak

Az oldal tartalmazhat olyan hivatkozásokat, amelyek más felek által üzemeltetett weboldalakra mutatnak, pl. üzletek, szponzorok, reklámozók vagy tartalomszolgáltatók. A linkekre való kattintással a felhasználó elhagyja a Honvilág oldalát. Ebből adódóan az általunk közzétett „Általános felhasználói feltételek és Adatvédelmi szabályzat” a harmadik fél által üzemeltetett oldalakra nem érvényesek, hiszen a harmadik fél által üzemeltetett oldalaknak megvannak a maguk felhasználói feltételei, melyekre a Honvilág szerkesztősége nincs ráhatással.

 

Változtatás joga

A Honvilág szerkesztősége fenntartja a jogot az oldalon közzé tett tartalmak szerkesztésére, megváltoztatására és törlésére, továbbá az „Általános felhasználói feltételek és Adatvédelmi szabályzat” szerkesztésére. Ezen változtatások viszont soha nem érintik a személyi adatok védelmét, melyet a legfontosabb alapelvünknek tartunk.

Kapcsolatfelvétel és panasz ügyintézés

A Felhasználó jogosult megkeresni a szerkesztőséget bármely kérdésével vagy panaszával az alábbi elektronikus elérhetőségen: ajanlatok@honvilag.hu, vagy az alábbi telefonszámon: +36 20 263-7538.

A Honvilág szerkesztősége minden kérdést, megkeresést, panaszt komolyan vesz, és haladéktalanul válaszol, megvizsgálja, orvosolja az ügyet.

Köszönjük a feltételek tudomásul vételét!

Jó böngészést kívánunk az oldalunkon!

Honvilág szerkesztősége