Magunkról

Mottónk

Az élet elég rövid ahhoz, hogy mindig csak álmodozz az élményekről. Váltsd végre valóra az álmaidat, és éld át az élményeket! Mi segítünk.

 

Az oldalunk

A honvilág egy független, politikamentes magyar oldal, amely szeretne hozzájárulni a határainkon belül, és az azon túl élő magyarok kulturális és szabadidős életéhez. Az oldalunk jelenleg csak tájékoztató jelleggel működik, és az itt található programokra, rendezvényekre jegyeket és belépőket vásárolni csak a feltüntetett oldalakon lehetséges. A Honvilág több céggel is partneri szerződésben áll, ahol az oldalunkon keresztül ajándéktárgyakat, ruhákat és üdüléseket is lehet vásárolni.

 

Céljaink

A jövőben szeretnénk minél több hazai és külföldi megrendezendő eseményről hírt adni, ami segít hozzájárulni a magyar emberek szórakozásához és szabadidős tevékenységéhez. Magyarországon fellépő külföldi művészekről, megjelent művekről, valamint külföldön fellépő magyar előadókról és ott megjelent magyar szerzeményekről is lesznek hírek az oldalon. Ezen felül igyekszünk újdonságokról, akciós ajánlatokról valamint vásárlási lehetőségekről is beszámolni, melyek valamilyen szinten hozzá tudnak járulni a magyar emberek hétköznapi életéhez. Szeretnénk, ha az oldal tudatosítaná a magyar emberekben, hogy mennyire fontos egy nemzet életben a kultúra, a szórakozás, a kikapcsolódás és a pihenés, hisz ezek azok a dolgok, melyek össze tudják kapcsolni a magyarságot, éljenek akár az anyaországban, akár a többi magyarlakta területen, vagy akár más országba települt magyarokról legyen is szó. Próbálunk ezért minden korosztálynak megfelelő ajánlatokat közzétenni, és természetesen nem maradhat ki a jókedv és a vidámság sem az oldalról.

A fő célpontunk tehát a kulturális művekről, rendezvényekről és kikapcsolódási lehetőségekről való tájékoztatás, továbbá ezekkel kapcsolatos vásárlások megkönnyítése. Amennyiben Te is szeretnéd, hogy egy megjelent műről illetve egy közeljövőben megrendezendő eseményről minél több ember értesüljön, és ezeken minél többen vegyenek részt, vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségek valamelyikén, és mi közzétesszük az oldalunkon.

 

Távolabbi célok

Távolabbi tervünkben szerepel, hogy amennyiben találsz olyan dolgot nálunk, ami érdekel, vagy el szeretnél menni egy olyan eseményre, amiről az oldalunkon értesültél, akkor a weblapunkon keresztül meg tudjuk könnyíteni ezen ajándékok, utazások vagy a kiszemelt rendezvényekre való belépőjegyek megvásárlását.

 

Költségeink

Az oldalnak természetesen fenntartási költségei is vannak. Ha szeretnéd bármilyen módon támogatni az oldalunkat, hogy a távolabbi céljaink megvalósuljanak, akkor keress meg minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Email: ajanlatok@honvilag.hu

Mobil: 06 20 263 7538

 

Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, így érdemes gyakran visszanézni hozzánk, mert nálunk mindig találsz valami újat.

Köszönjük, hogy meglátogattad a honlapunkat, kérjük, gyere vissza máskor is. Ha pedig tetszett, ajánlj minket az ismerőseidnek is!

Honvilág szerkesztősége